Beste liefhebber,

Het is enkel met uw engagement dat wij Hoogstraten kunnen uitbouwen tot een ware Orgelstad. En dat op termijn het hele Land van Hoogstraten tot een waar Orgelparadijs transformeert.

U wordt Beschermlid van Mixtuur vanaf 30€, Sponsor vanaf 100€ en Structurele Sponsor vanaf 250€. Diezelfde prijzen gelden ook voor een koppel. Bij grotere giften bieden wij u graag een gepersonaliseerde formule aan.

Hebt u nog vragen ? Neem dan gerust even
contact op.

ps. vergeet u ook niet in te schrijven op de gratis
e-nieuwsbrief !

Vanaf 30€

Als echte Vriend van Mixtuur steunt u haar volledige werking en bent u een enthousiast concertbezoeker. Bovendien drinkt u graag een glaasje mee na elk concert. U wordt dan ook terecht als Vriend vermeld in het programmaboekje en bovendien betaalt u slechts 8€ inkom in plaats van 12€!

Vanaf 100€

Als Sponsor van Mixtuur gaat u een stap verder maar krijgt u er ook heel wat voor terug. Zo krijgt u van ons 6 vrijkaarten en één CD. U wordt dan ook als Sponsor vermeld in het programmaboekje.

Vanaf 250€

Als Structurele Sponsor van Mixtuur zorgt u voor continuïteit en daarom wordt u ook extra door ons verwend. Zo krijgt u 12 vrijkaarten en 3 CDs. Uw logo kan op al ons drukwerk en op de website én u wordt als Structurele Sponsor vermeld in het programmaboekje.

Mixtuur

BE81 3631 1489 4924 (BBRUBEBB)